Logo
obchod@repulse.cz
Po - Pá | 9:00 - 15:00 |
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti REPULSE s.r.o., se sídlem Pouchovská 179/3, Hradec Králové 50341 IČ:04161203, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové - Spisová značka: C 35336 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Profesionální sklopec 122x34x34
29.10.2020
Profesionální sklopec 122x34x34
Sklopec 122x34x34 nové konstrukce na kuny, lišky, kočky, nutrie, bobry nebo jezevce s dokonalou povrchovou úpravou. ZDARMA - Vábidlo na kuny a lišky 2... číst celé
Odpuzovače DERAMAX
23.09.2019
Odpuzovače DERAMAX
Nové odpuzovače DERAMAX od 1.10.2019 • stupeň krytí IP64 u všech přístrojů (není nutno chránit před deštěm a sněhem), • rozšířen úhel záběru, • měř... číst celé
Kuna v domě
25.07.2019
Kuna v domě
Pokud vaši střechu navštívila kuna podívejte se co hrozí. číst celé
Krtek na zahradě?
25.07.2019
Krtek na zahradě?
Seznámíme Vás s různými možnostmi jak se zbavit krtků a hrabošů číst celé
KDE NÁS NAJDETE

REPULSE s.r.o.

Veverkova 1343/1, Hradec Králové

Trasa do výdejního místa - MAPA

Výdejní doba:
pondělí8:00 - 13:30 
úterý8:00 - 13:30 
středa8:00 - 13:30
čtvrtek 8:00 - 13:30
pátek zavřeno
sobota - neděle zavřeno
O FIRMĚ

REPULSE s.r.o. 

IČO: 04161203

DIČ: CZ04161203

Spisová značka: C 35336

Jsme plátci DPH

Nad 3999 Kč - DOPRAVA ZDARMA

www.pachove-ohradniky.eu

KONTAKTY
Logo
Objednávky po telefonu
INFOLINKA
INFOLINKA
Po - Pá | 9:00 - 15:00 |
REPULSE s.r.o. | www.repulse.cz | 2015-2022 ©
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz